Alitera levél fejléc

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük a bizalmát, örülünk a döntésének,  hogy részt kíván venni  az  ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. által szervezett

A panasz - szeretve jó!

Reklamáció-panaszkezelési kommunikációs
Workshopon.

Időpont: 2018. július 24. (kedd, 13:00-17:00)

Jelentkezési határidő: 2018. július 20. (péntek)

 

„A panasz - szeretve jó!”  - Reklamáció-panaszkezelési kommunikációs workshop  fókuszában a sikeres reklamáció-panaszkezelést vizsgáljuk az "életből vett" példák és a résztvevők segítségével.

A tematikát ide kattintva újra elolvashatja.

Mit kell tennie, hogy a regisztráció megtörténjen?

 1. Arra kérjük, hogy az alábbi adatlapot  precízen töltse ki a regisztrációhoz.
  Célszerű a "Megjegyzés" rovatba beírni, ha proforma számla igénye van, így a számlázás folyamata gyorsabb lehet.
  (Magánszemélyek esetében a pontos címre van szükségünk az alapadatokon felül.)

   
 2. Ezután szinte pár pillanat múlva kap egy adminisztrációs célokat szolgáló e-mailt, amely az Ön által megadott regisztrációs adatokat tartalmazza, valamint egy  megerősítést kérő linket. Kérjük, kattintson majd arra a linkre, ha az adatait rendben találja,  mert ezzel aktiválja a regisztrációját!

  Amennyiben az adatokban hibát talál, az oldalon írtaknak megfelelően a megadott email címre írja meg a változtatni kívánt adatokat.
  (Ha a regisztrálás után nem kap szinte azonnal emailt, elképzelhető, hogy az email címzés nem sikerült hibátlanul, ebben az esetben érdemes újra megtenni a regisztrációt.)

   
 3. A link aktiválása után - szinte azonnal - érkezik majd a második e-mail,  amelyben részletes információt talál az előre fizetéshez, valamint a workshoppal kapcsolatos egyéb technikai tudnivalókról.

Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk kínált panaszkezelési workshopon több olyan kérdésre is választ kap - akár munkatársként, akár vezetőként -, amelyek a mindennapi munka során a kommunikációs helyzetekben nehézséget okoznak Önnek és/vagy munkatársainak.

A műhelymunka során a kis létszám (maximum 6 fő) lehetővé teszi, hogy az egyéni problémákat is átbeszéljünk, megoldásokat keressünk közösen, interaktívan dolgozzunk. A vidám, barátságos légkörben senki sem fogja kényelmetlenül érezni magát. Az intenzív munka szünetében a frissítők elfogyasztása mellett kapcsolatokat is építhenek a résztvevők egymással.

A workshop a résztvevőknek abban segít, hogy a "helyére kerüljenek" a bizonytalan dolgok, önmagukban megerősödve, pozitívan feltöltődve érkezzenek vissza a hétköznapokba.  

Önnek most már semmi mást nem kell tennie mint, hogy kitölti az üres mezőket a megfelelő adatokkal (a lap alján található FONTOS! megjegyzés figyelembevételével) és azonnal küldjük az email cím megerősítését kérő e-mailt.  

Egy email címet csak egyszer lehet a regisztrációhoz felhasználni. (Előfordulhat, hogy nem minden kolléga email címe adható ki, ebben az esetben javasoljuk, hogy a "Megjegyzés" rovatba tüntesse fel a résztvevők nevét.)

Név: *
Email: *
Telefon: *
Számlázási név:
Adószám:
Irányítószám:
Település:
Cím:
Megjegyzés:

Természetesen a jelen regisztrációs oldalon megadott személyes adatait, a ránk bízott információkat bizalmasan kezeljük, harmadik fél tőlünk nem kaphatja meg, és kizárólag az ALITERA WORKSHOP-on való részvételéhez szükséges kommunikációhoz használjuk fel. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Igyekeztünk jól előkészíteni a regisztrációt, ám, ha mégis nem működne valami jól és segítségre lenne szüksége, vagy kérdése, kérése lenne, szívesen állok a rendelkezésére, keressen bátran!

Üdvözlettel:
Katona Erzsébet
+36-30-5858-198

trening@alitera.hu

 

"Egy bocsánatkérés az élet pillanatragasztója. Szinte bármit képes helyrehozni."

Lynn Johnston

 

 

FONTOS!
Tapasztalataink szerint néhány, főleg a citromail , t-online, axelero, freemail és a chello címmel feliratkozóknál előfordul, hogy egyébként pontosan megadott email cím esetén sem jut el a levelünk minden címzetthez. Ezért, ha nem kap egy megerősítést kérő levelet néhány percen belül, célszerű pontosítva ismételni, vagy más email címmel - pl. gmail - feliratkozni. További lépések előtt célszerű ellenőrizni a levélszemét mappát és a böngésző előzményeit is törölni. Ha ennek ellenére sem sikerülne a regisztráció mindenképpen írjon egy emailt az admin@alitera.hu email címre.

 

Alitera jelmondat: Támogatott kapcsolatok - ügyfélkiszolgálás másképp