Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy úgy döntött, hogy letölti szakmai anyagunkat!

A Hideghívás (Cold Call) szövegminta ára mindössze annyi, hogy megadja elérhetőségi adatait.


Az adatok megadásával egy lépésben feliratkozhat hírmagazinunkra is. Az ALITERA Hírmagazin nagyjából negyedévente megjelenő hírlevél jellegű kiadvány, melyben az ügyfélkapcsolatok témaköréből egy-egy aktuális módszert mutatunk be, adunk a témához kapcsolódó tippeket, elsősorban az ügyfélkapcsolataira támaszkodó kis- és középvállalkozások számára. A feliratkozás csak akkor történik meg automatikusan, ha lentebb bejelöli ezt a lehetőséget is! (Ha nem ezt választja, a honlapon az email cím megadásával is feliratkozhat, ez esetben az utolsó számot azonnal ki is küldjük!) A Hírmagazinról bármikor le lehet iratkozni, így egy próbát mindenképp megér!
 

Az alábbiakban kitöltött adatok alapján a megadott, és Ön által visszaigazolt email címre (a lap alján található FONTOS! megjegyzés figyelembevételével) megküldjük Önnek a linket, ahonnan pdf formátumban letöltheti a kért anyagot.

Csak a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, de a megbízható kapcsolattarás érdekében köszönettel vesszük a többi adatot is. Ha a telefonszámát megadja, akkor még hibás email cím esetén is tudunk segíteni, hogy mindenképp megkapja az anyagot.

Név: *
Email: *
Telefon:
Tevékenység: *
Egyéb kívánság, kérés, megjegyzés:
 

Minden visszajelzést szívesen fogadunk.

A Cold Call scripthez nagyon sikeres adaptációt kívánunk!
Amennyiben további segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére, keressen bátran!

                                                               Üdvözlettel:

                                                                                   Katona Erzsébet
                                                                                           ügyvezető
 

FONTOS!
Tapasztalataink szerint néhány, főleg a citromail, t-online, axelero, freemail, chello és a yahoo címmel feliratkozóknál előfordul, hogy egyébként pontosan megadott email cím esetén sem jut el a levelünk minden címzetthez. Ezért, ha nem kap egy megerősítést kérő levelet néhány percen belül, célszerű pontosítva ismételni, vagy más email címmel - pl. gmail - feliratkozni. További lépések előtt célszerű ellenőrizni a levélszemét mappát is. Ha ennek ellenére nem sikerül, írjon egy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.