Partnereink

Alitera partnerek

 

  „Amíg elkülönítjük magunkat, könnyű az embereket hibáztatni. Amint elismerjük, hogy összetartozunk, több felelősséget kell vállalnunk magunkért és másokért."
  Andrew Matthews

  Veszteg Józseffel és partnereivel évtizedes kapcsolatban állunk, számos közös projekten dolgoztunk, munkánk jól kiegészíti egymást.

  Jó megoldás a mikro és kisvállalkozások számára, mert gyakorlati segítség mellett, szakmai irányítással, részvétellel valóban sikeresen kivitelezhető egy fejlesztés, vagy a változáskezelés, menedzselés, projektek végig vitele, amely sok esetben igencsak „idegen” terület a saját szakmájukat kiválóan művelő mikro- és kisvállalkozók számára.

   

  Palluch József András nagyon dinamikus, kreatív marketing szakember. Munkánk jól kiegészíti egymást, hiszen egy szakmailag alapos piackutatás alapján készített elemzésünk „aranyat ér" egy marketing szakember számára, mert ezzel a teljes vállalati marketingkommunikációt célzottá tudja tenni, a vállalat partnerei, ügyfélköre számára. Összességében garantált eredményeket jelent és ezzel  a kis- és középvállalkozások vezetői is elégedettek lesznek.

  A mikro- és kisvállalkozások nélkülözhetetlen segítője a Cégiránytű, naprakész jogszabályi információkkal, gyakorlatban használható kalkulátorokkal, szerződés mintákkal, szabályzatokkal. Mindig aktuális és azonnal használható információk, segédanyagok találhatóak Lenkei József ügyvezető segítségével.

  A linkgyűjtemény címszavak segítségével, tematikusan segíti a célzott keresést.

   

  Álláskereséshez használható portál, amely magyar és nemzetközi szinten nyújt segítséget tematikus keresésési lehetőséggel a konkrét állás megtalálásában.  

   

   

  Támogatásunk

  GOETHE GAIT LAB Biomechanikai mozgáslabor 2009-ben alakult meg, amely nagymértékben Steiner Henriette BME Egészségügyi mérnök; okleveles humán-orvosbiológus, elkötelezett munkájának eredménye.

  A kutatólaboratórium célja egy olyan Magyarországon mindenképpen, de talán Európában is egyedülálló mozgásvizsgáló laboratórium működtetése, mely képes normálistól eltérő fejlődésű vizsgálati személy fogadására, állapotának felmérésére biztonságos, gyors, fájdalommentes, és mégis sok adatot szolgáltató módon.

  A vizsgálat helyszíne, amely egyben a Goethe Gait Lab Biomechnaikai Mozgáslabor jelenlegi működési helye: Budapesti Gazdaságtudományi és Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar.