Az ALITERA Call Centere

Alitera Call Centere

 

„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség,
a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye”

Henry Ford

A Virtual Call Center telemarketing és ügyfélszolgálati rendszerét használjuk.

Teljeskörű, VoIP technológián alapuló komplett call center, így a távközlési szolgáltatás is a rendszer része, ezáltal a hívások minősége kifogástalan.

A Call Center rendkívül rugalmas. Saját magunk menedzseljük a teljes rendszert. Olyan adatmezőket programozunk és töltünk fel, amilyent az adott feladat megkövetel.

A központi platformnak köszönhetően igen üzembiztos, állandó a fejlesztés, így az ügyfeleink egyedi igényei is könnyen, rugalmasan kezelhetőek.

  • Lehetőségünk van az értékesítés előkészítése érdekében kutatások, felmérések, marketingtevékenységek elvégzésére, ügyfél-vevőszolgálati funkciók ellátására, azaz mindarra, amelyre megbízóinknak az ügyfélkapcsolatok ápolásához, fejlesztéséhez szükségük van.
  • Az ügyfelekhez dedikált – a székhelynek, telephelynek megfelelő – körzetszámokon fogadjuk a hívásokat. Többlépcsős, azonosításra is alkalmas menürendszert (IVR) használhatunk, ha szükséges, hogy csak az arra jogosultaknak nyújtsunk szolgáltatást, illetve hajtsunk végre tranzakciókat. Mindig a munkatársak képzettségének, leterheltségének megfelelően, optimálisan irányítjuk a bejövő hívásokat.
  • Az üzemidőt (nyitva tartást) teljes mértékben az igényekhez tudjuk igazítani (akár 7/24). Ha üzemidőn kívül jön hívás, azt is fogadjuk, és a rögzített hangüzenetet igény szerint akár egy e-mail mellékleteként el tudjuk küldeni az illetékesnek. Így például hibabejelentés esetén eldönthető, hogy kell-e rá azonnal reagálni.
  • A kimenő kampányok teljes mértékben függetlenek egymástól, zárt rendszerűek, csak dedikált személyek kezelhetik. A kampányok adataihoz az operátorok csak a szükséges mértékben férnek hozzá.
  • A kérdőív szerkesztőprogram segítségével válaszoktól függő elágazásokat, különféle összetett kérdéseket tudunk felprogramozni, így rendkívül pontos, lényeges információt kaphatnak megbízóink ügyfeleiktől a termékeikről, szolgáltatásaikról. Az adatok feldolgozása, elemzése a továbbiakban a hagyományos eszközökkel (pl. Excel) könnyen, gyorsan elvégezhető.
  • A hívás lezárásakor meghatározhatjuk a hívott partnerrel kapcsolatos további teendőket, így a beszélgetés eredményétől függően többféleképpen lezárhatjuk, vagy visszahívhatjuk órák, esetleg napok, de akár fél év múlva is úgy, hogy az akkor hívó munkatárs mindent lát az előzményekről.
  • A kvótázás segítségével lehetőség van például adott területi, életkorbeli, felhasználás módja szerinti szűrőket alkalmazni a megfelelő mintavétel kialakításához, vagy több üzletkötő számára, különféle mennyiségben, különféle helyekre időpontot egyeztetni egy ütemben, egy kampányon belül.
  • A hívás lezárásakor  előre rögzített e-mail sablont küldünk ki a megadott e-mail cimről - de akár az operátor saját e-mail címe is lehet a feladó -, csatolt melléklettel együtt (akár többfélét is). SMS küldésére is van lehetőség a hívás lezárásával együtemben (pl. egyezetett időpont, meghívás esetében).
  • A telefonos munka alapja a jó és hatékony szöveg – a script –, amely valódi forgatókönyv operátoraink számára. Minden kampányhoz egyedi script készül. Megbízóink a termékeik, szolgáltatásaik lényegi elemeiről nyilatkozatban vállalnak felelősséget. Minden beszélgetést rögzítünk kizárólag belső felhasználásra, a minőség biztosítása és operátoraink oktatása érdekében.
  • Statisztikája teljes körű, mivel a különböző folyamatok teljes mértékben paraméterezhetőek, ebből kifolyólag mérhetőek. Ezért pontosan tudjuk, hogy kimenő hívásnál hányan vették fel a telefont, hányszor kellett újra hívni, míg elértük a célszemélyt, mennyi szám volt téves, vagy mennyi volt az üzenetrögzítő, hívásfogadásnál pedig mennyit kellett várni, míg az operátorhoz jutott a hívó, a hívások hány %-át vettük fel szintidőn belül, hányan tették le a telefont mielőtt beszéltek volna velünk. Tudjuk az operátorainkról, hogy mikor, ki, mennyit telefonált, hány perces volt a leghosszabb beszélgetés, mennyi időpontot egyezettünk, hány megrendelést rögzítettünk, mennyi ideig tartott az utómunka.

Jól látható, hogy Call centerünkkel, amely magában foglalja gyakorlott operátorainkat, szakmai tudásunkat, és a korszerű technológiát, aktív szerepet töltünk be a különféle típusú ügyfélkapcsolatok ápolásában. Lehetőség van arra is, ha mindezeket beruházás nélkül szeretné egy vállalkozás saját kézben tudni: Megbízóink telephelyén munkatársai számára, a technikai háttér biztosításával és a rendszer menedzselésével Speciális szolgáltatásaink keretében mindezeket biztosítjuk Megbízóinknak.

Hatékonyan, megbízható, egyedi hangvétellel, magas szakmai minőségben, ellenőrizhető módon, beruházást nem igénylő, megfizethető, garantált költségekkel, elhivatottan dolgozunk a hosszú távú ügyfélkapcsolatokért.

Bízunk benne, hogy sok új információval szolgáltunk, de talán maradt még megválaszolatlan kérdés az Ön számára.

Várjuk további kérdését, kérését,
írja meg nekünk bátran a Kapcsolat oldalon!