Menedzselt Call Center

Alitera Menedzselt Call Center

 

"Ami van", nem ugyanaz, mint "ami volt".
A változás, akár külső, akár belső, mindig azzal jár, hogy fel kell dolgoznunk a különbözőséget, alkalmazkodnunk kell az újhoz, még akkor is, ha az jobb, mint a régi"

Jorge Bucay

Az ALITERA Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ speciális szolgáltatásait elsősorban azoknak a vállalkozásoknak alakítottuk ki, akik felismerték azt, hogy szükségük van rövidebb-hosszabb távon a Call Center technológia előnyeire és a szakszerű alkalmazására, melyhez azonban nem rendelkeznek saját technológiával és az ehhez kapcsolódó szakmai tudással sem.

  • Call Center munkaállomások biztosítása oktatáshoz, gyakorláshoz szakmai mentorálással

Budapesti irodánkban berendezett munkaállomásokon, korszerű Call Centerünkben indíthatóak illetve fogadhatóak a telefonhívások, ezáltal gyakorolható a Call Center technológia használata.

Szakmai mentorálással a kommunikációs technikát javítjuk, a közös visszahallgatásokkal a hibákra kitérünk.  

Egyéni igény szerint alakítjuk a menedzselést, szakmai mentorálási programunkat.  

  • Menedzselt Call Center felület biztosítása komplex szolgáltatással  

Folyamatos menedzselt Call Center a megrendelt szolgáltatási időszak teljes volumenében.

A menedzselt Call Center felület szolgáltatásának komplexitása egyéni igényekhez mérten változó, személyre – cégre, feladatra vagy akár időszakra - alakítható.  

A szolgáltatás főbb elemei:

  • Menedzselés: technológia kezelése, programozása, felügyelete, statisztika, jelentések készítése, technika használatának felhasználó szintű oktatása
  • Komplex szolgáltatás: telefonos munkatárs(ak) kiválasztás, scriptírás, képzés, tréning, beszélgetés visszahallgatása, értékelése, marketing tanácsadás.
  • Scriptírás betanítással: telefonos kommunikációs szövegkönyv komplex elkészítése kifogás- éd szituációkezeléssel, telefonos munkatárs betanítása.

Díjazás

A szolgáltatásunk díjazását a feladatok, a Call Center felület kialakításának és programozásának specialitása, az operátorok száma, a megrendelt kiegészítő szolgáltatások és a mindenkori távközlési adó és a távközlési díjak határozzák meg.

A megbízási szerződésben pontosan rögzítjük a feladatokat, a megvalósítás költségét, arányosítva a feladathoz, idő intervallumhoz, valamint a szerződés tartalmazza az egyéb kiegészítő szolgáltatások díját is, a fizetési feltételeket, és egyéb fontos rendelkezéseket is.

A vállalati körben nyújtott vállalati szolgáltatások előnye

Független elemzők és az iparági szakértők egybehangzó véleménye szerint a vállalatok továbbra is költeni fognak szolgáltatásokra, mivel ezek igénybevételével nemcsak tervezhetővé tehetik a költséget, hanem alapvető minőségi javulást érhetnek el a saját alaptevékenységükben.

A KKV szektor amellett, hogy méreténél fogva gyors reagálású lehetne a piaci változásokra, azonban tőkehiánya sokszor megakadályozza a szükséges beruházások elvégzésében. Ezért kifejezetten a KKV szektor számára előnyös a különféle szakmai és piaci tömörülésekben való részvétel (pl. klaszter), illetve egy-egy területen az eszközök és/vagy a szolgáltatások időszakos igénybevétele.

Ma már az ügyfélkiszolgálás minőségének biztosítása a hazai vállalatok számára is egyre inkább fontosabbá vált. Ezért a vállalkozások olyan szolgáltatási lehetőséget keresnek, amely a minőségi vevőkiszolgálást képes garantálni azzal, hogy a szakmai tudást – esetleg hozzá a technológiát – „készen kapja”.

Bízunk benne, hogy sok új információval szolgáltunk, de talán maradt még megválaszolatlan kérdés az Ön számára.

Várjuk további kérdését, kérését,
írja meg nekünk bátran a Kapcsolat oldalon!