csik1

Álláskeresőknek

"Ha egyelőre nem is tudunk változtatni a sorsunkon, a jelen pillanatban pozitív hozzáállást alakíthatunk ki magunkban sorsunk iránt. Aztán kinyílik ez az ajtócska, és hirtelen megállapítjuk, hogy nyitott kapuk vannak ott, ahol korábban falakat sejtettünk."
Kurt Tepperwein

Állást keresőknek az álláskeresés rejtelmeiről a blogon korábban írt cikkemben több hasznos tanácsot talál, amit érdemes megfontolni az állást keresőknek.

A ma emberének sok elvárásnak kell megfelelnie, de hogy melyek azok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy hőn áhított állást megszerezhessünk, nem is olyan egyértelmű.  Az önéletrajz megírása rutinfeladat lehet, a motivációs levél írása sem nagy kunszt. Mégis csak akkor gondolkodunk el azon, hogy lehet, hogy valamit nem jól csinálunk, ha már a sokadik elküldött pályázatunk alapján sem kerestek minket se telefonon, se e-mailben.  Nem a segítség kérése nehéz, csak annak elismerése, hogy szükség van rá, de Ön már ezt a nehéz első lépést is megtette, mert most itt van, és máris letöltheti egy kiválasztással foglalkozó szakember szakmai segítségét az "Álláskeresés rejtelmeit". Az ára mindössze annyi, hogy megadja elérhetőségi adatait.

Az adatok megadásával egy lépésben felirtakozhat hírmagazinunkra is. Az ALITERA Ügyfélkapcsolati Magazin nagyjából negyedévente megjelenő hírlevél jellegű kiadvány, melyben az ügyfélkapcsolatok témaköréből egy-egy aktuális módszert mutatunk be, adunk a témához kapcsolódó tippeket, elsősorban az ügyfélkapcsolataira támaszkodó kis- és középvállalkozások számára. A feliratkozás csak akkor történik meg automatikusan, ha lentebb bejelöli ezt a lehetőséget is! (Ha nem ezt választja, a honlapon - az oldalsávon -  a név és az e-mail cím megadásával is feliratkozhat, ez esetben az utolsó számot azonnal ki is küldjük!) A Magazinról bármikor le lehet iratkozni, így egy próbát mindenképp megér!

Az alábbiakban kitöltött adatok alapján a megadott, és Ön által visszaigazolt e-mail címre(a lap alján található FONTOS! megjegyzés figyelembevételével) megküldjük Önnek a linket, ahonnan pdf formátumban letöltheti a kért anyagot.

Csak a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, de a megbízható kapcsolattarás érdekében köszönettel vesszük a többi adatot is. Ha a telefonszámát megadja, akkor még hibás e-mail cím esetén is tudunk segíteni, hogy mindenképp megkapja az anyagot.

Név : *
Email : *
Telefon:
Szakma vagy ágazat: *
Megjegyzés:
 
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

Minden visszajezést szívesen fogadunk.

Az álláskeresés rejtelmei sikeres felhasználását kívánjuk!
Amennyiben további segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére, keressen bátran!

                                                               Üdvözlettel:

                                                                                   Katona Erzsébet
                                                                                           ügyvezető
 

FONTOS!
Tapasztalataink szerint néhány, főleg a citromail, t-online, axelero, freemail, chello és a yahoo címmel feliratkozóknál előfordul, hogy egyébként pontosan megadott e-mail cím esetén sem jut el a levelünk minden címzetthez. Ezért, ha nem kap egy megerősítést kérő levelet néhány percen belül, célszerű pontosítva ismételni, vagy más e-mail címmel - pl. gmail - feliratkozni. További lépések előtt célszerű ellenőrizni a levélszemét mappát is. Ha ennek ellenére nem sikerül, kérjük írjon egy e-mailt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

 

Magyarországi álláskereséshez ajánljuk figyelmébe partenerünket:

Állásajánlatok Magyarországon